Aday Öğrenci
7+1 Eğitim Modeli ve Staj

Üniversitemiz tarafından uygulanan ve Türkiye’de öncü olan 7+1 Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerimiz yedi dönemlerini okulda, bir dönemlerini ise Katılım Finans Uygulayıcılarında tam zamanlı stajyer olarak geçirmektedirler.

Bu sisteminin amacı, öğrencilerimizin derslerde gördükleri bilgilerin uygulanışını izlemeleri ve gerçekleştirmeleri, işyeri disiplini ve etiğini edinmeleridir.

Bu kapsamda öğrencilerimizin staj süreleri olan 16 hafta boyunca tıpkı bir profesyonel personel gibi çalışacakları ve öğrenim gördükleri İslam İktisadı ve Finans alanında kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri Katılım Bankaları, Katılım Sigorta Şirketleri, TKBB gibi kurumlarda stajlarını gerçekleştirmelerine özen göstermekteyiz.