Kuveyt Türk Genel Müdürlük Ziyareti Gerçekleştirildi.

İslam İktisadı Öğrenci Topluluğu Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’ne 5 Mart tarihinde teknik gezi düzenledi. Akademik danışmanları Arş. Gör. Ömer Faruk UYSAL ve Kuveyt Türk İnsan Kaynakları Müdürlüğü ekibinden İlker Karalı Bey nezaretinde kompleksi gezdiler. Öğrencilerimize kompleks gezdirildikten sonra, İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Müdürlüğü ekibinden Rukiye Bozoğlu hanım “Kariyer Süreçleri” konulu söyleşisiyle kariyer imkanları ve gerekliliklerinden bahsetti. Hemen akabinde Katılım Bankacılığı ve Uyum Başkanlığı ekibinden Veysel Aladağ Bey de “Katılım Bankacılığı Uygulamaları” konusunda öğrencilerimize faydalı bilgiler aktardı. Bankacılık Üssü’nde öğrencilerimize öğle yemeği ikram edildikten sonra Bireysel Kart Pazarlama Müdürü Ramazan Yavuz Cebe Beyin “Bireysel Ürünler” söyleşisinde gelecek on yılın engelleri ve inovatif çözümlerinden öğrencilerimiz haberdar oldular. Hemen sonra da günün son söyleşisi olan, İnovasyon Yöneticisi Döndü Acar Hanımın sunumunu yaptığı “İnovasyon Süreçleri” adlı söyleşisine katıldılar. Bu söyleşide bankacılıkta inovasyonun işleyişi ve üniversite öğrencilerinin bu bağlamda ne gibi aktivitelere ve yarışmalara katılma imkânlarının olduğu anlatıldı.

Öğrencilerimizin kariyer basamaklarını tanıdıkları ve çıkmaya hazırlandıkları şu günlerde, öğrencilerimize hedef çizmelerinde destekçi olan Kuveyt Türk ailesine ve organizasyonda çok emeği geçen Kuveyt Türk Kocaeli Şube Müdürü Dr. Yüksel Keleş Beye teşekkür ederiz.